Activitat 18.2 Anton Rosa

Valoració final

Personalment, valoro en general positivament l’assignatura i les activitats realitzades ja que m’han proporcionat una sèrie d’eines i recursos que em seran de gran ajuda a l’hora de realitzar treballs en un futur i també en l’àmbit més personal.

D’entre totes les eines i plataformes utilitzades m’agradaria destacar-ne per una banda Feedly, degut a que no la coneixa i la considero una eina de gran utilitat a nivell acadèmic per tal de recopil.lar informació sobre un tema o temàtica en concret de forma ràpida i si calgués de forma continuada.

Per altra banda també m’agradaria remarcar el fet que gràcies a la pràctica amb twitter vaig poder descobrir en profunditat una plataforma de la qual no n’era usuari i totes les possibilitats que aquesta ofereix ja nonnomés a nivell personal sinó fins i tot a nivell professional.

Com a punts negatius val la pena destacar que algunes pràctiques s’han fet una mica feixugues i repetitives a l’hora de realitzar-les i això ens feia caure en una certa monotonia que per descomptat afectava el resultat final de les pròpies activitats. També com a crítica constructiva, considero que s’haurien de pactar més el temari i activitats de la assignatura general i de la unitat formativa per tal d’evitar similituds excessives i certes solapacions entre pràctiques.

Per acabar, opino que el contingut donat a l’assignatura serveix de pauta bàsica per tal de realitzar qualsevol tipus de treball a nivell acadèmic i que apal mateix temps ens aporta una certa capacitat crítica o rigor que ens permet jutjar de forma més adient i acurada l’informació que trobem i utilitzem, aguditzant la nostra capacitat de destriar i de cercar tot tipus de documents i de contingut útil per a la realització de treballs o per al nostre propi dia a dia.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s