A11. Anton Rosa i Jaume Maneja

Hem realitzat la cerca a google academy amb les paraules “noves tendencies” OR novetats (música OR art).

Els resultats trobats són prou bons, entre ells he pogut trobar un document sencer que parla sobre noves tendències en l’activitat física amb diversa bibliografia i de novetats i reflexions de l’art megalític i de nous descobriments en la arqueologia.

Google Alertes

Hem decidit realitzar dues cerques, una relacionada directament amb el tema del nostre blog i una altra que fa referència al tràgic accident aeri ocorregut als Alps. Tot i no estar relacionat amb el nostre tema, quant ens vam disposar a crear les alertes, sobre aquesta notícia hi regnava la incertesa i la falta d’informació. D’aquesta manera, vam veure que a tots els membres del grup ens interessava estar completament informats sobre el tema i totes les seves novetats i vam decidir crear l’alerta sobre l’accident.

En la primera hem decidit utilitzar el terme de noves tendències en anglès, new trends, de manera que obtinguéssim més resultats i d’àmbit més global.

Es mostra image.png.

Es mostra image.png.

Hem obtingut una gran quantitat i varietat de resultats d’entre els quals hem volgut destacar-ne tres. Aquests són un article de Timeout on s’explica algunes de les novetats que s’estan exposant en un dels festivals de música més importants i multitudinaris d’arreu del món: Coachella.

Les altres dues són un article que ens parla del efecte de les noves tendències en la població i un recull de propostes de dissenys per logotips d’empreses que han tingut gran èxit a través de Pinterest.

Enllaços:

http://www.timeout.com/los-angeles/blog/5-trends-we-didnt-hate-at-coachella-2015

https://mukeshbalani.wordpress.com/2015/04/13/the-payments-industry-explained-the-trends-creating-new-winners-and-losers-in-the-card-processing-ecosystem-18/

En la segona cerca, tal i com hem dit inicialment, hem utilitzat el terme accident aeri per tal d’estar el màxim d’informats possible sobre el cas i el seu desenvolupament.

Es mostra image.png.

Es mostra image.png.

Hem obtingut també una gran varietat de resultats que reflectien diferents opinions i punts de vista sobre l’accident i que ens han permet seguir el desenvolupament de la investigació. Destaquem una de les primeres notícies sobre la tragèdia publicada a La Vanguardia, un article d’opinió molt crític amb el sensacionalisme que ha portat l’accident i un vídeo emès a tv3 informant sobre els protocols que s’haurien de seguir en cas de qualsevol accident aeri.

http://www.lavanguardia.com/sucesos/20150324/54428427997/catalunya-viu-una-jornada-de-dolor-i-consternacio-per-l-accident-aeri.html

http://www.elcritic.cat/blogs/sergipicazo/2015/03/25/la-tirania-del-sensacionalisme-televisiu-de-cada-accident-davio/

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/els-matins/protocols-quan-hi-ha-un-accident-aeri/video/5489335/

Talkwalker Alerts

Hem realitzat les mateixes cerques que ha Google alertes i només hem obtingut resultats d’una d’aquestes, la relacionada amb el que seria el tema pròpiament dit del nostre blog: new trends

Es mostra image.png.

Es mostra image.png.

També hem obtingut molts resultats realment variats que van des de tendències en cinema i series com Game of Thrones, moda i estilistes o vendes a través d’internet.

http://www.onenewspage.com/n/Technology/754zwk1vb/Game-of-Thrones-Season-episodes-leaked-on.htm

http://www.tv3.ie/entertainment_article.php?article=164068&locID=1.803.812

http://gulfnews.com/business/sectors/retail/a-fit-for-online-and-offline-selling-1.1490987

Comparació

Si compararem  Google Alertes i Talkwalker Alerts ens adonem que són realment molt semblants pel que fa al funcionament i a l’obtenció de resultats però, si haguèssim de decantar-nos per una de les dues, ens decantaríem per les alertes de Google degut a la seva major facilitat en l’ús i el seu model més intuïtiu.

Jaume Maneja i Anton Rosa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s